SortKaffe´s Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos SortKaffe Aps. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi opbevarer dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger, som vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer.
SortKaffe Aps indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

- Besøger vores hjemmeside
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Modtager materiale
- Kommunikere med os via emails
- Benytter vores apps

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.conferencecommunicator.com er SortKaffe Aps, Damhaven 3B, 7100 Vejle, Cvr 33870477. Kontaktperson: Jeannette Eis, jeannette@sortkaffe.com, +45 424 646 03.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kommunikere med dig via e-mails, og sende nyhedsbreve, hvis dette ønskes.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Vi hoster vores hjemmesider hos HostNordic og Unoeuro, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i vores webhotellers datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine persondata, og du har ret til at indgive klage til databeskyttelsesmyndighed (Datatilsynet, jf. nedenfor). Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@sortkaffe.com.

Kontakt til Databeskyttelsesmyndighed
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 Copenhagen K
Tel: +45 33 19 32 00
Fax: +45 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk

Cookies

Vi benytter Cookies på vores websites til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for intern personale og annoncører efter fælles branchestandarder.

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
SortKaffe Aps
Damhaven 3B
7100 Vejle
Danmark

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
Du kan slette cookies, for vejledning her.

Hvis du ikke ønsker, at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her.

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.