Byd velkommen med digital gæsteregistrering. Med tablet registrering eller kontaktløs registrering. Som del af en bemandet reception eller ubemandet. I din virksomhed eller på din café.

Byd dine gæster velkomme med Guestbook digitale gæsteregistrering

Byd dine gæster velkomme med Guestbook - professionel digital gæsteregistrering. Og få samtidig styr på dine gæster med check-in og check-ud tider. Med Guestbook tilbyder du en nem digital gæsteregistrering i din virksomhed, organisation, kontorhotel, café, restaurant eller... Enten som del af en bemandet reception eller i en ubemandet reception.

Guestbook kan både bruges som en kontaktløs digital gæsteregistrering, hvor gæsternene scanner en QR kode og tjekker ind. Og som en tablet app, som står ved én eller flere indgange. Du kan endda også udskrive navneskilte og gæstekort.

Med Guestbook overholder du både persondataloven (GDPR) og eventuelle sikkerhedsprocedure. Samtidig med, at du selvfølgelig tager hensyn til sundhedsrisici med kontaktløs gæsteregistrering og dokumentation. 

Besøgende hos en virksomhed

Besøgende på et Kontorhotel

Besøgende på fabrikker

Gæst på en café eller restaurant

Tilbyd professionel gæsteregistrering med GuestBook

Med Guestbook digitale gæsteregistrering tilbyder I jeres gæster en professionel indskrivning. Guestbook erstatter nemlig den traditionelle "gule" blok, som de besøgende gennem mange år er blevet mødt med. Med Guestbook registrerer de sig enten på en tablet, ved én eller flere indgange, eller via gæsternes egne smartphones. 

Få styr på jeres gæster med besøgsliste med oversigt over gæsternes ankomst og afgang.

Få styr på jeres besøgende med digital gæsteregistrering 

Digital gæsteregistrering giver jer flere fordele. I sikrer jer komplet overblik over de besøgende med digital indtjekning. I ved hvem, der kom og hvornår de kom. Og så kan I også bede gæsterne om at checke ud igen. Så får I helt styr på jeres gæster med en besøgsliste over jeres gæster med dato og tider, og eventuelt også hvem, de har besøgt (værter). Dette giver jer en klar fordel, når vi taler persondata og sikkerhedsprocedurer.

Og så kan de besøgende nemt finde sig selv igen og foretage hurtig check-in og check-ud. Via administrationssystemet kan I sortere gæsteregistreringerne på dato og tider, samt udskrive besøgslister.

Vær klar med dokumentation med digital gæsteregistrering

Digitale gæsteregistreringer giver jer en let måde at påvise hvem, der har besøgt jer og hvornår. Det kan være, at det er et krav hos jer i jeres virksomhed, at skulle kunne finde data frem i forhold til jeres sikkerhedsprocedure. Det kan også være, at I som virksomhed eller café og restaurant bliver pålagt af myndighederne, at fremvise dokumentation. Eksempelvis i lyset af COVID-19.

I vil kunne finde frem til registreringerne i administrationssystemet samt udskrive en besøgsrapport. 

Med Guestbook digitale gæsteregistrering har du altid dokumentationen klar med gæstelisten lige ved hånden.
Brug kontaktløs digital gæsteregistrering til corona sikker gæsteregistrering. Dine gæster scanner en QR kode og registrerer sig via en webside eller i Guestbook Smart App.

Giv gæsterne mulighed for kontaktløs gæsteregistrering 

I disse tider med øget fokus på hygiejnen giver det god mening, at tilbyde sine gæster, at de kan registrere sig med deres egne smartphones. De scanner en QR kode på stedet, hvor de via et website eller en smartphone app, registrerer sig første gang med de fornødne informationer som navn og kontaktinformation. Og næste gang scanner de blot QR koden igen for hurtig check-in.

 Via systemet genereres jeres specifikke QR-kode, som I selv kan printe - eller som vi kan levere som labels, der er klar til påklistring.

Byd velkommen med Guestbook tablet registrering

Du kan tilbyde gæsterne at registrere sig på en tablet (iOS eller Android) ved en eller flere indgange. Hvis gæsten ikke ønsker, at finde sin smartphone frem. Og blot have desinfektionsmiddel og en klud klar.

Mange virksomheder og organisationer tilbyder digital gæsteregistrering via en tablet. Med Guestbook har du blot valget, om du ønsker at gæsterne skal registrere sig via en tablet hos jer eller via gæsternes egne smartphones.

Bruger du digital gæsteregistrering i din virksomhed eller kontorhotel, så kan du med Guestbook opsætte tablets ved en eller flere indgange.
Ved digital gæsteregistrering kan dine gæster samtidig få udskrevet deres navneskilte og gæstekort.

Udskriv navneskilte og gæstekort med Guestbook

Med Guestbook er det muligt, at udskrive navneskilte og gæstekort, samtidig med at jeres gæster registrerer sig. Det giver specielt mening ved gæsteregistrering i en virksomhed eller organisation.

Med Guestbooks printersoftware for Windows, skal du blot installere softwaren på en Windows PC og sørge for at den benyttede PC kan se labelprinteren. Som printer kan du eksempelvis tilkoble en Brother printer. 

Vi samarbejder med Kongresartikler.dk, som leverer Brother printer, navneskilte og nøglesnore.

X

Har du spørgsmål?

Kontakt Salgs og marketingsansvarlig Jeannette Eis fra Attendwise på tlf.nr.: 42464603 eller e-mail je@attendwise.com

Kontakt Jeannette på
tlf.nr.: 42464603 eller e-mail
je@attendwise.com

 


Kontakt os