Guestbook er din virksomheds' digitale gæsteregistrering

Guestbook er en iPad app, som du bruger til at registrere de besøgende i din virksomhed, organisation eller kontorhotel. De besøgende kan være kunder, leverandører, chauffører, håndværkere med flere (ja, også postbude og avisleverandører). Guestboook kan både bruges til en bemandet reception og som en mandskabsfri reception. Med GuestBook overholder du både persondataloven og sikkerhedsprocedurene. 

Hvorfor GuestBook?

Med GuestBook iPad indskrivning har I en professionel indskrivning, da GuestBook erstatter den traditionelle blok, som de besøgende normalt skriver sig ind i. Samt I sikrer jer komplet overblik over de besøgende med digital indtjekning og udtjekning. I ved hvem, der kom, hvornår de kom og hvornår de gik. Dette giver jer en klar fordel, når vi taler persondata og sikkerhedsprocedurer. 

Det er let at komme igang. Det kræver ikke den store tekniske kunnen fra jeres side, ej meget tid. Selve check ind og check ud er let og intuitiv for de besøgende. I har nem adgang til administrationen, hvor I kan se og slette data. Og I kan endda få Systemet til automatisk at slette data efter perioden, I bestemmer jer for i hendhold til jeres datapolitik. 

 

Hvordan registrerer gæsterne sig?

Den besøgende bliver mødt af en iPad registrering og indtaster navn og firmanavn og eventuelt e-mail og mobilnummer. Han/hun vælger typisk en navngivende medarbejder, som han/hun har en aftale med, og medarbejderen modtager besked på
email (eller sms) om ankomst.

Hvis den besøgende derimod ikke ved hvem, de skal besøge, kan I have en "uanmeldt besøg" knap, hvor en eller flere medarbejdere modtager besked om uanmeldt besøg. Og skal den besøgende blot registrere sig uden at en medarbejder skal hente dem, ja, så er det da også muligt. Og I kan endda tilføje muligheden for, at Posten kan registreres ved ”Pakkepost”, hvis det er et behov.

Har I sikkerhedsregler eller anden reglement, kan den besøgende læse og godkende dem, som del af registreringen. Og naturligvis også jeres Persondatapolitik. I kan enten vælge automatisk sletning af data eller gå ind manuelt og slette de besøgende. Eller I kan vælge at have dem i Systemet, så det er let for dem at registrere sig ved genbesøg.

 

 

X

Har du spørgsmål?

Kontakt Jeannette på
tlf.nr.: 42464603 eller 
jeannette@sortkaffe.com