Vi tilbyder Guestbook digitale gæsteregistrering som en licensbaseret softwareløsning til din virksomhed eller organisation. Du kan vælge mellem 2 forskellige versioner: Guestbook Business og Guestbook Pro. Sidstnævnte er med samtidig print af navneskilte ved gæsteregistreringen eller brug af digitale navneskilte.

Guestbook Business - Digital gæsteregistrering

Guestbook Business licens er til virksomheder, organisationer og kontorhoteller, der ønsker nem og hurtig gæsteregistrering, samt styr på persondata. Gæsterne registrerer blot navn, firma og mobilnummer og måske e-mail adresse. Gæsterne vælger typisk den medarbejder, som han/hun har en aftale med, hvorefter han/hun får besked via e-mail eller sms.

Gæsten kan checke ud, hvis det ønskes og måske påkræves, at vide præcist hvem, der er i huset eller på fabrikken. Der er mulighed for at gæsterne i samlet flok kan foretage grupperegistrering. Der kan også tilføjes en menuknap som pakkepost, hvor posten melder sin ankomst.

Guestbook Pro - Business + print el. digitale navneskilte

Guestbook Pro licens indeholder de samme funktioner som Guestbook Business, men giver også muligheden for at udskrive - eller bruge digitale - navneskilte/gæstekort, når den besøgende har registreret sig.

Guestbook Pro er specielt til virksomheder og kontorhoteller, hvor et navneskilt er påkrævet. Her er det smart, at navneskiltene enten udskrives eller anvendes digitalt, automatisk som del af registreringen. Navneskiltet kan opsættes med logo, personnavn og firmanavn - og eventuelt med navnet på medarbejderen, som skal modtage gæsten. 

Vi samarbejder med Kongresartikler.dk til print af navneskilte, som kan levere Brother printer, navneskilte og nøglesnore, og med Vianomo til brug af digitale navneskilte.

Udskriv navneskilte og gæstekort, når dine gæster registrerer sig i din digitale gæsteregistreringsløsning Guestbook.

Guestbook licenspriser

Vi tilbyder Guestbook licens som årslicens med ubegrænset antal registreringer af gæster. Ved køb af flere licenser, hvis I har flere lokationer, tilbyder vi 10% i rabat ved licens nr.2 og 3 etc, samt I kan benytte flere check-in steder på samme lokation.
 

  • Guestbook Business: 4.995 dkr./licens/år 
  • Guestbook Pro: 7.495 dkr./licens/år 
  • 10% rabat ved køb af flere licenser 
  • Flere check-ind steder: 995 dkr./stk/år
  • Opstartsfee (Business/Pro): 1.995/2.995 dkr.
  • Tilkøb: SMS-integration m. CPsms: 500 dkr/år 
  • Tilkøb: API-integration til medarbejderliste-import: 500 dkr./år
  • Gratis support i administrationen (fair use)

Attendwise leverer softwarelicens til ovenstående priser. Herudover skal du beregne omkostning til iPad(s), og evt. omkostning til printer, navneskilte, nøglesnore el. digitale navneskilte.

Guestbook funktioner - Business & Pro licens

Check-in og registrering med få kontaktoplysninger

Gæsten registrerer sig med få informationer som navn, firma, telefonnummer (obligatorisk) og måske e-mailadresse (valgfrit). 

 

Mulighed for grupperegistrering

I har mulighed for at lade gæsterne foretage grupperegistrering, hvor flere gæster tjekker ind samtidig som en gruppe. 

 

Visning af persondatapolitik og sikkerhedsprocedure

Hvis I ønsker at gæsten skal læse jeres persondatapolitik før de checker ind og eventuelt læse jeres sikkerhedsprocedure, så har I mulighed for at vise disse, hvor gæsten skal give samtykke til at have læst dem.

 

Værtsnotifikation - besked til medarbejderen om gæstens ankomst

I kan benytte jer af værtsnotifikation, hvor gæsten vælger den medarbejer, som han/hun skal besøge. Herved modtager medarbejderen information om ankomsten på enten e-mail eller som sms-besked.

Du skal blot importere medarbejderlisten via vores Excel-Wizard eller foretage en opdatering af medarbejderlisten via vores webservice (REST API). 

 

Check-ud af gæsterne og samlet oversigt

Ønsker I at vide om gæsten har tjekket ud, ja, så kan I blot slå "check-ud" knappen til. Dette giver et godt overblik over et samlede antal besøgende, samt præcis angivelse af hvornår gæsten har været på besøg hos jer. 

 

Besøgsliste og dokumentation

Du kan til enhver tid i Guestbook administration se hvem og hvor mange, samt hvornår, en given gæst har besøgt jer. Det er af sikkerhedsmæssige årsager særligt nyttigt at vide, hvem der er - og har været - i bygningen hos jer. Ønsker du at trække en besøgsliste ud, kan du blot eksportere sådan en liste til Excel.

 

Vælg mellem 3 sprog

Guestbook er sprogversioneret til dansk, engelsk og svensk. Det betyder at du vælger, hvilke sprog-valgmuligheder, som gæsten skal blive mødt med. Om det kun er på dansk, eller om gæsten skal kunne vælge svensk og/eller engelsk. Har du brug for andre sprog, så kontakt os.

 

Få egen branding i din løsning

Du får oprettet Guestbook licens med egne farver, fonte og billede. Det giver et professionelt og look & feel i tråd med jeres branding.

 

Registrering til reception eller pakkepost

Du kan tilknytte en menu-knap, hvor gæsten registerer sig anonymt til receptionen eller at postbudet registrerer aflevering af en pakke til Pakkepost-aflevering. 

 

Guestbook funktioner - Pro licens

Har du brug for udskrivning af navneskilte eller brug af digitale navneskilte, så tilbyder vi dette - via samarbejdspartnere - samtidig med gæstens indtjekning via Guestbook Pro licens.