Guestbook digitale gæsteregistrering er en licensbaseret softwareløsning, som vi tilbyder til din virksomhed eller organisation. Du kan vælge mellem 2 forskellige versioner: Guestbook Business og Guestbook Pro. Sidstnævnte er med samtidig print af navneskilte ved gæsteregistreringen.

Guestbook licens: 6.595-8.995 dkr./år (ekskl.moms)

Vi tilbyder Guestbook licens som årslicens - med ubegrænset antal regsitreringer af gæster. Ved køb af flere licenser, fx hvis firmaet har flere lokationer, tilbyder vi 10% i rabat ved licens nr.2 og 3 etc. Det er også muligt at benytte flere check-in steder på samme lokation.

 

  • Guestbook Business: 6.595 dkr./licens/år 
  • Guestbook Pro: 8.995 dkr./licens/år 
  • 10% rabat ved køb af flere licenser 
  • Flere check-ind steder: 995 dkr/stk/år
  • Opstartsfee: 1.995 dkr./2.995 (Business/Pro)
  • Gratis support i administrationen (fair use)

Guestbook Business - registrering

Guestbook Business licens er til virksomheder, organisationer og kontorhoteller, der ønsker nem og hurtig gæsteregistrering. Gæsterne registrerer blot navn, firma og mobilnummer og måske e-mail adresse. Gæsterne vælger typisk den medarbejder, som han/hun har en aftale med, hvorefter han/hun får besked via e-mail eller sms.

Gæsten kan checke ud, hvis det ønskes og måske påkræves, at vide præcist hvem, der er i huset eller på fabrikken. Der er mulighed for at gæsterne i samlet flok kan foretage grupperegistrering. Der kan også tilføjes en menuknap som pakkepost, hvor posten melder sin ankomst.

Guestbook Pro - med print af navneskilte

Guestbook Pro licens indeholder alle de samme muligheder som Guestbook Business, men giver også muligheden for at udskrive navneskilte og gæstekort, når den besøgende har registreret sig.

Guestbook Pro er specielt til virksomheder og kontorhoteller, hvor et navneskilt er påkrævet. Her er det smart, at navneskiltene udskrives automatisk som del af registreringen. Navneskiltet kan opsættes med logo, personnavn og firmanavn - og eventuelt med navnet på medarbejderen, som skal modtage gæsten. 

Vi samarbejder med Kongresartikler.dk, som kan levere Brother printer, navneskilte og nøglesnore.

Udskriv navneskilte og gæstekort, når dine gæster registrerer sig i din digitale gæsteregistreringsløsning Guestbook.

Guestbook funktioner - Business & Pro licens

Check-in og registrering med få kontaktoplysninger

Gæsten registrerer sig med få informationer som navn, firma, telefonnummer (obligatorisk) og måske e-mailadresse (valgfrit). 

 

Mulighed for grupperegistrering

I har mulighed for at lade gæsterne foretage grupperegistrering, hvor flere gæster tjekker ind samtidig som en gruppe. 

 

Visning af persondatapolitik og sikkerhedsprocedure

Hvis I ønsker at gæsten skal læse jeres persondatapolitik før de checker ind og eventuelt læse jeres sikkerhedsprocedure, så har I mulighed for at vise disse, hvor gæsten skal give samtykke til at have læst dem.

 

Værtsnotifikation - besked til medarbejderen om gæstens ankomst

I kan benytte jer af værtsnotifikation, hvor gæsten vælger den medarbejer, som han/hun skal besøge. Herved modtager medarbejderen information om ankomsten på enten e-mail eller som sms-besked.

Du skal blot importere medarbejderlisten via vores Excel-Wizard eller foretage en opdatering af medarbejderlisten via webservice (REST API). 

 

Check-ud af gæsterne og samlet oversigt

Ønsker I at vide om gæsten har tjekket ud, ja, så kan I blot slå "check-ud" knappen til. Dette giver et godt overblik over et samlede antal besøgende, samt præcis angivelse af hvornår gæsten har været på besøg hos jer.

 

Besøgsliste og dokumentation

Du kan til enhver tid i Guestbook administration se hvem og hvor mange, samt hvornår, en given gæst har besøgt jer. Ønsker du at trække en besøgsliste ud, kan du blot eksportere sådan en liste til Excel.

 

Vælg mellem 3 sprog

Guestbook er sprogversioneret til dansk, engelsk og svensk. Det betyder at du vælger, hvilket sprog-valgmuligheder, som gæsten skal blive mødt med.

 

Få egen branding i din løsning

Du kan få oprettet Guestbook licens med egne farver, fonte og billede. Det giver et professionelt og look & feel i tråd med jeres branding.

 

Registrering til reception eller pakkepost

Du kan tilknytte en menu-knap, hvor gæsten registerer sig anonymt til receptionen eller at postbudet registrerer aflevering af en pakke til Pakkepost-aflevering. 

 

Guestbook funktioner - Pro licens

Har du brug for samtidig udskrivning af navneskilt ved gæstens indtjekning, så skal du vælge Guestbook Pro licens. Herved udskrives, der navneskilt på gæsten efter at denne har registreret sig.

Guestbook priser

Guestbook priser

Guestbook er en licensbaseret softwareløsning, som tilbydes i 2 versioner:

Guestbook Business med en årlig licenspris på 6.595 dkr. (ekskl. moms)/licens/år - svarende til 549,6 dkr (ekskl.moms) pr md.

Guestbook Pro med en årlig licenspris på 8.995 dkr. (ekskl. moms)/licens/år - svarende til 749,6 dkr (ekskl.moms) pr md.

 

Licens pr.lokation og mulighed for tilkøb af zone-inddeling

Har du brug for flere licenser, hvis du har flere lokations-adresser, får du 10% rabat på licens nr.2 og 3 etc. Ønsker du at gæsterne skal kunne checke ind flere steder på samme lokation, kan du tilkøbe flere check-ind steder til 995 dkr/stk/år.

Opstartsfee - éngangsfee

Det koster 1.995 dkr (ekskl. moms) i opstartsfee for Guestbook Business og 2.995dkr. (ekskl. moms) for Guestbook Pro.

 

Priserne er eksklusive:

Attendwise leverer softwarelicensen til ovenstående priser. Herudover skal du beregne omkostning til iPad(s), samt printer og navneskilte, hvis du benytter Guestbook Pro.