Attendwise er et dansk softwarefirma med partnerne Mikael Klante, som er teknisk ansvarlig og Jeannette Eis, som er salgs - og marketingsansvarlig.

Vi digitaliserer gæsteregistreringen & planlægning og afvikling af events

Attendwise er et dansk softwarefirma med speciale i tekniske løsninger, der digitaliserer gæsteregistrering og planlægning & afvikling af konferencer, messer og andre events. Helt konkret, så digitaliserer vi gæsteregistreringen med Guestbook, og gør det herved lettere at håndtere for virksomheder, kontorhoteller, caféer og restauranter.

Samt vi digitaliserer events, lige fra konferencer, kurser og messer til personalearrangementer med ConferenceCommunicator. Lige fra markedsføring til indhentning af tilmeldinger samt kommunikation og deltagerinvolvering.

Hvordan udsprang idéerne til Guestbook og ConferenceCommunicator?

SortKaffe - idag Attendwise så dagens lys i 2011. Dengang var apps det nye sort, og vi udviklede skræddersyede apps til SFO´er, museer, turistbureauer og kommuner med flere. Vores case med Århus kommune, en skræddersyet kursus-app, lagde kimen til vores eventplatform ConferenceCommunicator. Og Guestbook blev faktisk til på baggrund af en bestilling fra en kunde, som så behovet i markedet for en digital gæsteregistrering ude i virksomheder og organisationer. Vi fik muligheden for at købe rettigheden til Guestbook og videreudvikle produktet. Derfor er vores to hovedprodukter i dag ConferenceCommunicator og Guestbook. 

Både Guestbook og ConferenceCommunicator er licensløsninger i forskellige versioner, alt efter behov. Vi lytter altid til kundernes behov og udfordringer og er kendte for at tilpasse løsningerne hurtigt til efterspurgte behov.

Hvem står bag Attendwise?

Attendwise ejes af Mikael Klante og Jeannette Eis. Mikael er vores tekniske ansvarlige og stifter af SortKaffe i 2011. Jeannette er vores salgs – og marketingsansvarlige og har været partner siden 2013.

Mikael har mere end 25 års erfaring med udvikling og projektstyring af digitale løsninger. Før han stiftede SortKaffe, har han som tidligere online chef i Scanad reklamebureau løst en række webopgaver for kunder som Expert, Skoringen, Politiforbundet og TDC. Mikael har siden SortKaffe´s start haft en forkærlighed for at udvikle brugbare apps og webbaseret løsninger. Og nu er al udvikling og vedligehold forbundet med ConferenceCommunicator og Guestbook. Mikael er kendt for at løse tingene hurtigt. Han kan ikke lide lange 2-do lister. Der skal eksekveres! Der går derfor ikke lang tid fra input til udvikling.

Jeannette er uddannet ernæringskandidat og har tidligere arbejdet som forskningsassistent, underviser og som innovations - og virksomhedskonsulent. Nu er Jeannettes passion at hjælpe eventplanlæggere med at planlægge, eksekvere og følge op på deres events med software som værktøj. Samt at hjælpe virksomheder med at registere deres besøgende digitalt. Hun går højt op i et godt samarbejde og at behov og løsning stemmer overens. Derfor er hun kundens sparringspartner og sikrer sig, at der ikke er lang vej fra kundeinput til handling.  Jeannette er meget glad for at skrive, og udover at være hovedpersonen bag SortKaffe´s hjemmesider, skriver hun blogindlæg til blandt andet BC gruppens online medie for møder og events: Meetafy.dk.