Kontakt os

Nysgerrig? Kontakt SortKaffe for dialog:

Mobilnr.: 70 230 234

E-mail: kontakt@sortkaffe.com

 

Om os

SortKaffe er et softwarefirma med speciale i tekniske løsninger, der har til formål at digitalisere processer og gøre hverdagen lettere for såvel administratorene (vores kunder) og deres brugere. Vi udvikler og markedsfører to licensløsninger: Guestbook, som er din digitale gæsteregistrering, og ConferenceCommunicator, som er din eventplatform til markedsføring af din event, håndtering af tilmeldinger og kommunikation med dine brugere med mere.

Vi er et dansk softwarefirma, som så dagens lys i 2011. Dengang var apps det nye sort, og vi udviklede skræddersyede apps til SFO´er, museer, turistbureauer og kommuner med flere. Vores case med Århus kommune lagde kimen til vores eventplatform ConferenceCommunicator. Og Guestbook blev faktisk til på baggrund af en bestilling fra en kunde, som så behovet i markedet for en digital gæsteregistrering ude i virksomheder og organisationer. Vi fik muligheden for at købe rettigheden til også at markedsføre produktet, og derfor er vores to hovedprodukter i dag ConferenceCommunicator og Guestbook. 

Hvem står bag?

SortKaffe ejes af Mikael Klante, som er vores tekniske ansvarlige og stifter af SortKaffe i 2011, og af Jeannette Eis, som er vores salgs – og marketingsansvarlige og som har været partner siden 2013.

Mikael har mere end 25 års erfaring med udvikling og projektstyring af digitale løsninger. Før han stiftede SortKaffe, har han som tidligere online chef i Scanad reklamebureau løst en række webopgaver for kunder som Expert, Skoringen, Politiforbundet og TDC. Mikael har siden SortKaffe´s start haft en forkærlighed for at udvikle brugbare apps og webbaseret løsninger. Og nu er al udvikling og vedligehold forbundet med ConferenceCommunicator og Guestbook. Mikael er kendt for at løse tingene hurtigt. Han kan ikke lide lange 2-do lister. Der skal eksekveres! Der går derfor ikke lang tid fra input til udvikling.

Fun fact: Mikael kan egentlig bedst lide kaffe med mælk. Men drikker også sort kaffe, specielt på kundebesøg.

Jeannette er uddannet ernæringskandidat og har tidligere arbejdet som forskningsassistent, underviser og som innovations - og virksomhedskonsulent. Nu er Jeannettes passion blevet at hjælpe eventplanlæggere med at planlægge, eksekvere og følge op på deres events med software som værktøj. Samt at hjælpe virksomheder med at registere deres besøgende digitalt. Hun går højt op i et godt samarbejde og at behov og løsning stemmer overens. Derfor er hun kundens sparringspartner og sikrer sig, at der ikke er lang vej fra kundeinput til handling.  Jeannette er meget glad for at skrive, og udover at være hovedpersonen bag SortKaffe´s hjemmesider, skriver hun blogindlæg til blandt andet BC gruppens online medie for møder og events: Meetly.dk.

Fun fact: Jeannette drikker sort kaffe - altid. Og på kundebesøg bliver hun mødt af: "Nååå ja, selvfølgelig drikker du sort kaffe".

Hvorfor hedder vi SortKaffe?

Vi bliver tit spurgt om hvorfor vi hedder SortKaffe, da det jo er et lidt pudsigt navn til et firma, som ikke leverer kaffe. Navnet opstod med hjælp fra en tekstforfatter. Efter mange forgæves forsøg på at komme op med et unikt navn, som ikke klingede på det sædvanlige ”software”, ”teknik”, ”IT”, sagde tekstforfatteren på vej ud ad døren: ”Kald jer SortKaffe, I bestiller ikke andet end at drikke kaffe…”.

I dag brander vi os med navnet SortKaffe, og synes at det passer rigtig godt til vores formål med vores eventplatform og digital gæsteregistrering. For lige som kaffe bringer mennesker sammen, ønsker vi at bringe mennesker sammen fysisk, bare med digital kommunikation som facilitator. Og ikke for at nævne, at der bliver drukket en del kaffe til konferencer og messer og på arbejdspladser….

Firmaoplysninger

Firmaoplysninger

Firmaadresse:
SortKaffe Aps
Kildeparken 12, 16E
8722 Hedensted

CVR nr.: 33870477

Telefonnr.: +45 70 230 234

Emailkontakt@sortkaffe.com

 

Firma hjemmesidewww.sortkaffe.com

ConferenceCommunicatorwww.conferencecommunicator.com

Guestbookwww.guestbook.dk

Salg - og marketingsansvarlig

Jeannette Eis:

Telefonnr.:+45 42 464 603

Email: jeannette@sortkaffe.com

 

Betalingsoplysninger

Guestbook: I forbindelse med køb af Guestbook licens faktureres det fulde beløb. Betaling 8 dage netto. Årslicens skal opsiges med 30 dages varsel før udløb af licensperioden.

Bank: Danske Bank - reg.3409 og konto.0012397313
IBAN nr.: DK1930000012397313
Swift: DABADKKK