Hvad indeholder en Guestbook licens?

Guestbook er en iPad app, hvorigennem dine besøgende registrerer sig med firma, navn og eventuelt email og mobilnummer. Samt du kan indhente samtykke til, at de har læst jeres datapolitik, sikkerhedsregler eller anden reglement. Du bestemmer om systemet skal slette data efter en bestemt periode, eksempelvis en dag efter registrering, en uge eller en måned olign., eller om I manuelt via administrationen selv sletter data. App´en får naturligvis jeres farver og jeres "Velkomst billede".

Du vælger hvilke muligheder for registrering, der skal være. Skal de besøgende besøge en navngivende person, ja så vælger han/hun denne, som modtager en besked - enten på email eller sms. Men den besøgende kan også komme på uanmeldt besøg, og registere sig hermed. Samt I kan have en valgmulighed, der hedder "pakkepost" olign.. Og måske er de besøgende nogle, som blot skal registrere sig hos et firma, eksempelvis, hvis du har en distributionshal. Ja, mulighederne er (næsten) uendelige. 

Årslicenstyper

Vi har tre typer af årslicens, som du kan vælge imellem. Du får alle funktioner uanset licens. Typen afhænger blot af dit behov for antal af licenser og indtjekningssteder. Du kan vælge imellem Standard, Udvidet og Premium.

Standard årslicens: 4.995,-

+ oprettelsesgebyr: 2.500,-

1 lokation (én firmaadresse)
1 indtjekningssted på lokationen

 

 

Udvidet årslicens: 5.975,-

+ oprettelsesgebyr: 2.500,-

1 lokation (én firmaadresse)
2 indtjekningssteder på lokationen

Premium årslicens: 8.990,-

+ oprettelsesgebyr: 2.500,-

2 lokationer (2 firmaadresser)
ubegrænset indtjekningssteder